journalistiek | eindredactie | pers & pr

Journalistiek en redactie

In alle aangrijpende en mooie verhalen die ik hoor zoek ik naar de fijnste details en nuances die een stuk bijzonder maken. Met gevoel voor de juiste toon, helder taalgebruik en een positieve inslag ga ik graag voor je aan de slag. Als redacteur voor dagbladen en magazines, of als tekstschrijver voor websites en social media. Of als pers & pr consultant, waarbij ik persberichten schrijf en de juiste media benader om jouw bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen.

Voor dagbladen, tijdschriften, social media en websites maak ik korte en lange verhalen over lifestyle en human interest, carrière, cultuur, relaties (liefde en seks) en schrijf ik artikelen over mijn stad Rotterdam. Daarnaast schrijf ik commerciële (web)teksten en persberichten voor bedrijven en culturele instelling. Dat doe ik ook voor International Film Festival Rotterdam (IFFR), filmfestival Roffa Mon Amour, North Sea Round Town, Festival Classique en bedrijven als Nestlé en Garnier. Ook redigeer ik teksten voor websites, artikelen voor commerciële uitingen of aanvragen voor fondsen.

Opdrachtgevers
Als redacteur werk(te) ik onder meer voor: NRC, NRC NEXT, ELLE, VIVA, Libelle, Volkskrant Magazine, Intermediair, JAZZ Magazine en HP de Tijd. Ook schrijf ik graag voor jongeren en deed dat onder anderen voor Tina en CosmoGirl! Als extra uitgave van de Borre Leesclub ontwikkelde ik in 2016 de Walkie Talkie: een van-alles-en-nog-wat-boekje voor kinderen uit groep vijf.